Γιώργος Αγγελόπουλος: Κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο και είναι ενθουσιασμένος.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ επέλεξε να γράψει την αυτοβιογραφία του και να μοιραστεί με τον κόσμο που τον λάτρεψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου», είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου βιβλίου, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, ο Ντάνος βρίσκεται στα γραφεία της Εκδοτικής Αθηνών και το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημά. Χαμογελαστός και ευδιάθετος υποδέχεται όλους όσους τον τιμούν με την παρουσία τους, φωτογραφίζεται μαζί τους και τους χαρίζει όμορφες αφιερώσεις για να τον θυμούνται για πάντα.

To TLIFE βρίσκεται εκεί και, όπως έμαθε, η τιμή του βιβλίου είναι 18 ευρώ για την κανονική και 22 ευρώ για τη συλλεκτική, σκληρόδετη έκδοση. Μάλιστα, μέρος των εσόδων κι από τις δύο εκδόσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Και για να σου δώσουμε μια μικρή γεύση, διάβασε τα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου που υπάρχουν στην περιγραφή του βιβλίου: «Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση – μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το «προνόμιο» της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς».