ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΟΤΡΑ ΣΤΟ SKIATHOS VIEW

Η Κατερίνα Νικολάου  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Ν. Πλωμαρίτη, σε μια συνέντευξη στον Χρήστο Τσιότρα στο Skiathos View. Μιλάει για τις τις εκλογές; για τον Ν. Πλωμαρίτη, και τοπική Διοίκηση… ακούστε εδώ..

continue reading

Α.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αργυρώ Μαργαρίτη-Αφεντούλη, Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Ν. Πλωμαρίτη, σε μια συνέντευξη στον Λευτέρη Βιολέττα. Μιλάει για τις τις εκλογές; για τον Ν. Πλωμαρίτη, για τον τουρισμό και για τα προβλήματα στις Κουκουναριές. Για να δείτε τη συνέντευξη (βίντεο) πατήστε εδώ:

continue reading

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγωραστός επισκέφτηκε τη Σκιάθο και μίλησε στους πολίτες του νησιού τονίζοντας το έργο τις περιφέρειας αλλά και για όσα έχει στο πρόγραμα του για την επόμενη τετραετία για την τοπική κοινωνία . Ακούστε εδώ .    

continue reading

Δ. ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ξυλοπόδαρος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Ν. Πλωμαρίτη, μιλάει στον Λευτέρη Βιολέττα. Για την συμμετοχή του, για δεύτερη φορά, στις δημοτικές εκλογές Για τον Νίκο Πλωμαρίτη και τον συνδυασμό Για να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ:  

continue reading