Το Χόλιγουντ κάνει ταινία ελληνοτουρκικό έρωτα στα χρόνια της επανάστασης

Το «Cliffs of Freedom» (Οι Βράχοι της Ελευθερίας), πραγματεύεται έναν αδιέξοδο έρωτα ανάμεσα σε μία Ελληνίδα και έναν Τούρκο. Την ιστορία αγάπης που έχει φόντο τον πόλεμο υπογράφει η Μαριάν Μητρόπουλος, σύζυγος του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου επενδυτή και επιχειρηματία Ντιν Μητρόπουλος.

Σκηνοθέτης είναι ο Βαν Λινγκ, επί χρόνια συνεργάτης του Τζέιμς Κάμερον. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Τζαν Ουντίν, Ράζα Τζάφρεϊ και Τάνια Ρέιμοντ. Παίζει ακόμα ο Μπίλι Ζέιν και ο Κρίστοφερ Πλάμερ. Η Μητρόπουλος ήθελε και τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το «Cliffs of Freedom» (Οι Βράχοι της Ελευθερίας), πραγματεύεται έναν αδιέξοδο έρωτα ανάμεσα σε μίαΕλληνίδα και έναν Τούρκο. Την ιστορία αγάπης που έχει φόντο τον πόλεμο υπογράφει η Μαριάν Μητρόπουλος, σύζυγος του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου επενδυτή και επιχειρηματία Ντιν Μητρόπουλος.

Σκηνοθέτης είναι οΒαν Λινγκ, επί χρόνια συνεργάτης του Τζέιμς Κάμερον. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Τζαν Ουντίν, Ράζα Τζάφρεϊ και Τάνια Ρέιμοντ. Παίζει ακόμα ο Μπίλι Ζέιν και ο Κρίστοφερ Πλάμερ. Η Μητρόπουλος ήθελε και τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ, αλλάδεν τα κατάφερε.

Το σενάριο του «Cliffs of Freedom»

Ο Τούρκος συνταγματάρχης Ταρίκ χαρίζει τη ζωή στη 12χρονη Άννα Χριστίνα. Όταν θα την ξανασυναντήσει χρόνια μετά, θα ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας λίγο πριν την Επανάσταση.

Η πρεμιέρα αναμένεται την 1η Μαρτίου, σε επιλεγμένες αίθουσες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.