Συγχαριτήριο μήνυμα ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου για την εκλογική νίκη της ΝΔ.


Στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου η παράταξή μας πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη. Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και στο λαϊκισμό και έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, πάντα στην κατεύθυνση της προόδου και των μεταρρυθμίσεων.
Εκ μέρους της Δημοτικής Τοπικής μας Οργάνωσης θέλω να συγχαρώ τα όργανα του κόμματος και τους πολιτευτές του νομού μας για τον αγώνα που έδωσαν η κάθε μία και ο κάθε ένας απ’ άκρη σ’ άκρη της Μαγνησίας με ήθος και αξιοπρέπεια για να καταστεί δυνατή η εκλογική αυτή επικράτηση.
Χαιρετίζουμε την είσοδο στη νέα βουλή των εκλεγέντων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας και συνεννόησης με τους αντιπροσώπους μας.
Οι Σκιαθίτες έδειξαν για ακόμη μία φορά πως κρατούν ψηλά τις αρχές και τις αξίες  της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας την εμπιστοσύνη με την ψήφο τους σε ποσοστό 53,65% (+6,56% έναντι του 47,09% των εκλογών του 2019), το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος στη Μαγνησία και το δεύτερο μεγαλύτερο σε ολόκληρη τη Θεσσαλία! Ως εκ τούτου οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας της Σκιάθου, σε παλιά, σε νέα μέλη και ψηφοφόρους που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και ενωμένοι συνέβαλαν στην ενδυνάμωση της φωνής των νησιωτών και έθεσαν τον πήχη των προσδοκιών.
Τα αποτελέσματα της κάλπης ανά την Ελλάδα καταδεικνύουν πως αδιαμφισβήτητα οι Έλληνες επιδοκιμάζουν μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας.
Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια και γεμίζει από την αρχή. Έτσι και η κάλπη  της 25ης Ιουνίου πρέπει να γεμίσει ξανά. Και εφόσον επιθυμούμε να επαναβεβαιώσουμε την απόφαση που πήραμε στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να είμαστε και πάλι παρόντες στη νέα κάλπη για να δώσουμε ισχυρή εντολή για αυτοδυναμία στη ΝΔ. Κανένας να μην λείψει. Κανένας να μην ψηφίσει αψήφιστα. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, καμιά ολιγωρία. Όπως δεν επιτρέπεται -όπως ξεκάθαρα τόνισε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης- καμιά έπαρση ή αλαζονεία.
ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σκιάθου
Ο Πρόεδρος
Λάζος Επιφ. Γεώργιος