Η έπαυλη της Ριάνα, πωλήθηκε λόγω μανιακού θαυμαστή


Η υπόθεση της Ριάνα και του προβλήματος που δημιούργησε στη ζωή της ο τυφλωμένος από το πάθος του για εκείνη θαυμαστής της, ο 27χρονος Εντουαρντ Λεόν, απασχόλησε τα διεθνή Μέσα. Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη με το γεγονός πως κάποιος κατάφερε να εισβάλλει στο σπίτι της και να ψάχνει τα προσωπικά της αντικείμενα και να ζει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους για 12 περίπου ώρες, ενώ εκείνη βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, όταν τον συνέλαβαν είχε ήδη τακτοποιήσει τα πράγματά του, είχε φορτίσει το κινητό και είχε χρησιμοποιήσει τα δωμάτια και τα μπάνια του σπιτιού, λέγοντας “περίμενω τη Ριάνα για να κάνουμε σεξ”!

Μερικούς μήνες μετά το συμβάν,τον Μάιο του 2018,  η RiRi πήρε την απόφαση να πουλήσει την πολυτελέστατη κατοικία της στην περιοχή Nichols Canyo στο Λος Άντζελες, την οποία είχε αγοράσει μόλις 1,5 χρόνο πριν στην τιμή των 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο νέος της ιδιοκτήτης διέθεσε 7,4 εκατομμύρια δολάρια , με την τραγουδίστρια να κερδίζει πολλά χρήματα.

Πάντως, η Ριάνα στενοχωρήθηκε που έπρεπε να αποχωριστεί την τριώροφη μονοκατοικία – όνειρο των 662 τ.μ, που διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια (τα 6 en suite), μεγάλη τραπεζαρία, σαλόνι με πιάνο, τζάκι, home theater, πισίνα και έναν εξωτερικό ξενώνα. Το master υπνοδωμάτιο που συνήθιζε να κοιμάται έχει δική του βεράντα, άνετο καθιστικό και τζάκι.

Λευκό χρώμα, χρυσοί πολυέλαιοι, πανάκριβα έπιπλα, χώρο στην πισίνα χαλάρωση αλλά και για πάρτυ.

Δείτε εικόνες του σπιτιού: