Γνωρίστε την ευεξία στο εκλεπτυσμένο ELIVI Spa!

 

Η ευεξία είναι συνώνυμο της χαλάρωσης, της ανανέωσης και της αναζωογόνησης, και ο Σεπτέμβρης είναι πάντα ο πιο κατάλληλος μήνας για να κάνετε μια καινούργια αρχή, δίνοντας έμφαση στον εαυτό σας.

Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε ότι οι κατάλληλες θεραπείες περιποίησης βελτιώνουν τη διάθεση, την ψυχική υγεία και τη φυσική κατάσταση, επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης, αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα, ενώ ρυθμίζουν τον ύπνο και την ποιότητά του.

Την απάντηση στις τάσεις του σύγχρονου wellbeing τη δίνει το εκλεπτυσμένο ELIVI Spa*, που βρίσκεται στο εμβληματικό και πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του ELIVI SKIATHOS. Εκεί, θα βρείτε ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων, που θα φροντίσουν το σώμα και το πνεύμα σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι θεραπευτές θα κατευθύνουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα ταξίδι αισθήσεων, μέσα από θεραπείες για όλο το σώμα και το πρόσωπο. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του ELIVI Spa, φέρουν την υπογραφή της βραβευμένης εταιρείαςAriadne Athens και εστιάζουν στην αντιγήρανση, την αποτοξίνωση και τα πολυτελή μασάζ σώματος και προσώπου.

 

Οι χώροι του συντελούν στην ολοκληρωτική αίσθηση ευεξίας, με τρεις ειδικά διαμορφωμένες σουίτες για έναν ή δύο επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν την περιποίηση της επιλογής τους μαζί ή ξεχωριστά, με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ειδικές εγκαταστάσεις σάουνας και χαμάμ, γυμναστήριο, καθώς και με υπηρεσίες περιποίησης για μαλλιά και νύχια.

 

Οι επισκέπτες που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να επικοινωνήσουν στο +30 24274 40 900 για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνουν την κράτησή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Elivi Spa και τις εμπειρίες που προσφέρει θα βρείτε στο:

https://www.elivihotels.com/el/spa/

* Το ELIVI Spa τηρεί πλήρως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας και ασφαλείας κατά της COVID-1