Αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες στα ανανεωμένα beach bars του ELIVI SKIATHOS

 


´

Απογειώστε το καλοκαίρι σας στα ανανεωμένα beach bars του ELIVI SKIATHOS!

Η καλύτερη στιγμή του καλοκαιριού, είναι αυτή που θα βρεθείτε σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, να απολαμβάνετε γαλαζοπράσινα νερά, ψιλή λευκή άμμο, χαλαρωτική μουσική και μοναδικά δροσερά cocktails με την αγαπημένη σας παρέα!

Το απόλυτο αυτό καλοκαιρινό σκηνικό λαμβάνει χώρα στο ELIVI SKIATHOS με τα τέσσερα ανανεωμένα beach bars του ξενοδοχείου, που βρίσκονται στις σμαραγδένιες Σκιαθίτικες παραλίες Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!

Επισκεφθείτε το Grace beach bar στην παραλία Αμπελάκια, εκεί που η όμορφη αμμώδης παραλία είναι πάντα ήρεμη και ιδανική για να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της. Ξύλινα ντεκ και ξαπλώστρες με μεγάλα λευκά σκίαστρα, προσφέρουν τις απόλυτες καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης συνδυάζοντας μεσογειακές γεύσεις και ποτά από το Grace Pool Bar.

Grace beach bar, ELIVI SKIATHOS, παραλία Αμπελάκια

Λίγο πιο δίπλα, στην πιο διάσημη παραλία της Σκιάθου, τις Κουκουναριές, θα βρείτε το Xenia beach bar, όπου αξίζει να επισκεφθείτε και με μικρά παιδιά που θέλουν να απολαύσουν ατελείωτα παιχνίδια στη θάλασσα, αλλά και ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν απολαυστικά σνακ, δροσερά αναψυκτικά και ποτά.

Xenia beach bar, ELIVI SKIATHOS, παραλία Κουκουναριές

Οι επιλογές για κάθε προτίμηση όμως δε σταματούν εδώ! Μια επίσκεψη στην παραλία Μεγάλη Μπανάνα, θα σας πείσει, τόσο με την αξεπέραστη ομορφιά του φυσικού της τοπίου, με τα πεύκα και την λευκή ψιλή άμμο, όσο και με την εξαιρετική οργάνωσή της, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και καλαίσθητα gazebos σε ευρύχωρη διάταξη, με ήρεμη μουσική και άψογη εξυπηρέτηση. Στο Nest beach barπου βρίσκεται μπροστά από το συγκρότημα Nest GroveRooms, Villas & Suites μπορείτε να απολαύσετε δροσερά κλασσικά αλλά και signature cocktails διασκεδάζοντας ή χαλαρώνοντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Nest beach bar, ELIVI SKIATHOS, παραλία Μεγάλη Μπανάνα

Η ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά, συνεχίζεται και στην παραλία Μικρής Μπανάνας που είναι γνωστή ανά τα χρόνια για το νεανικό, αλλά και εναλλακτικό κοινό που συγκεντρώνει. Στο Black Bird beach bar θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές απολαμβάνοντας στο τέλος της ημέρας το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα!

Black Bird beach bar, ELIVI SKIATHOS, παραλία Μικρή Μπανάνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ELIVISKIATHOS και τις παραλίες επισκεφθείτε το:https://www.elivihotels.com/el/the-beach/