ELIVI SKIATHOS: Άρωμα θάλασσας σε κάθε πιάτο του Nest Greek Fish Restaurant

 


Κανένα μέρος δεν αποπνέει περισσότερο ελληνικό καλοκαίρι, από ένα παραδοσιακό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα! Στη φωλιά του Nest Greek Fish Restaurant,που φιλοξενείται στο beachfront resort ELIVISKIATHOS, θα βρείτε πεντανόστιμες γευστικές επιλογές με επίκεντρο τα ψάρια και τα θαλασσινά.

Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με επιλεγμένα αγνά υλικά,επιμελημένα από τον έμπειρο Executive Chef Μάνθο Ματθαίου, θα απογειώσουν την όρεξή σας και θα συνδυαστούν άψογα με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των Κουκουναριών και της παρακείμενης αμμώδους παραλίας Μεγάλη Μπανάνα.

Στο ζεστό και φιλόξενο Nest Greek Fish Restaurant θα έχετε την ευκαιρία να γευθείτε ολόφρεσκα ψάρια από ντόπιους ψαράδες, νοστιμότατο χταπόδι από το Θρακικό πέλαγος, τόνο Αλοννήσου, πιάτα με Σκιαθίτικο μέλι, συκομαίδα, και πολλά άλλα, συνοδεύοντας με Κρητική ρακί ή με κάποια από τις 80 ετικέτες κρασιών, με έμφαση στην ελληνική παραγωγή.

Η καλοκαιρινή αυλή του Nest Greek Fish Restaurant, οι περίτεχνες διακοσμητικές επιλογές, το φρέσκο ψάρι, η έντεχνη ποιοτική μουσική, η ποικιλία αρωμάτων και η ειδυλλιακή φύση συνθέτουν το απόλυτο ελληνικό σκηνικό που σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Το Nest Greek Fish Restaurant καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες (και όσους διαμένουν εκτός ξενοδοχείου) που θέλουν να κάνουν την κράτησή τους, είτε για να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα υπό τη δροσερή σκιά των ψηλών κουκουναριών, ή ένα δείπνο κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Σκιάθου.

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή και Κυριακή από τις 20.00-22.00 θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήσετε με τη συντροφιά ζωντανής ελληνικής ρετρό και swing μουσικής από το ταλαντούχο μουσικό σχήμα Chrysanthis quartet.

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 24274 40900 ή στο 6977411791 (Guest relations).

Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: 14:00 – 22:00 (Κάθε Πέμπτη 13:00 – 17:00)

Περισσότερα στο: https://www.elivihotels.com