Ζέττα Μακρή: «Η Σκόπελος αποκτά μικρό ασθενοφόρο»


Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή, μόλις ενημερώθηκε, χθες, Κυριακή 16 Μαΐου 2021, από την φορτισμένη ανάρτηση του  Δημάρχου Σκοπέλου κ. Σ. Περίσση για την δυσκολία διακομιδής ασθενούς λόγω αδυναμίας του ασθενοφόρου να προσεγγίσει το σπίτι του, επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κ. Σταμνά για την ταχεία ανεύρεση ενός μικρού, σε όγκο, και ευέλικτου ασθενοφόρου, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων της Σκοπέλου, προκειμένου αυτό να κινείται, με ευκολία, στα στενά σοκάκια του νησιού.

Σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 17 Μαΐου 2021, ο κ. Σταμνάς επικοινώνησε με την κ. Μακρή ενημερώνοντάς την ότι ασθενοφόρο, κατάλληλο για το νησί της Σκοπέλου θα παραδοθεί στις αρχές Ιουνίου, αφού γίνει ο απαραίτητος μηχανολογικός έλεγχος, για να είναι απολύτως κατάλληλο για χρήση.

Το ασθενοφόρο αυτό, είναι εργοστασίου κατασκευής CITROEN και μετά την επιβαλλόμενη συντήρησή του θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού και θα διασφαλίσει  τις υπηρεσίες διακομιδής των ασθενών.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Σταμνά για την άμεση κινητοποίησή του αλλά και για τις προσπάθειες, που κατέβαλε, ώστε να ενισχυθούν  οι υποδομές του ΕΚΑΒ στον νησί της Σκοπέλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξαιρετική αυτή εξέλιξη, η οποία και θα θωρακίσει, περαιτέρω, την δημόσια υγεία των κατοίκων του.