Τραγωδία κατά την διάρκεια τοκετού


Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας, με τους γιατρούς να κάνουν ένα μοιραίο λάθος…

Ένα βρέφος αποκεφαλίστηκε κατά τη διάρκεια του τοκετού, με το κεφάλι να διαχωρίζεται από το σώμα ενώ οι μαιευτήρες προσπαθούσαν να ξεγεννήσουν τη μητέρα!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπελέμ της Βραζιλίας, στο νοσοκομείο Santa Case de Misericordia και η αστυνομία ερευνά το πρωτοφανές περιστατικό.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της 26χρονης μητέρας, ο γυναικολόγος της είχε συστήσει να γεννήσει με καισαρική τομή λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας.

Για άγνωστο, μέχρι τώρα, λόγο όμως στο νοσοκομείο που πήγε να γεννήσει η νεαρή γυναίκα οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε φυσιολογικό τοκετό με το βρέφος να βρίσκει φρικτό θάνατο.

«Η γυναίκα μου έφτασε στο Μπελέμ από το Ουρέμ με ένα χαρτί το οποίο ανέφερε πως το μωρό μπορούσε να γεννηθεί μόνο με καισαρική», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του άτυχο βρέφους.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα περίμενε περισσότερες από τρεις ώρες μέχρι να ξεκινήσει ο τοκετός.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια φίλη της η οποία βρισκόταν μαζί σε όλη την διαδικασία, η γυναίκα είπε πολλές φορές στους γιατρούς και τους νοσοκόμους, πως δεν πρέπει να γεννήσει φυσιολογικά.

«Δεν την άκουσαν και της έλεγαν να σπρώξει να βγει το μωρό. Εκείνοι το τραβούσαν με δύναμη. Το κεφάλι του μωρού έμεινε στα χέρια της νοσοκόμας και έπεσε στο πάτωμα. Έγινε επέμβαση αργότερα για να αφαιρεθεί το σώμα του παιδιού», ανέφερε η φίλη της νεαρής.

the toc.gr