Η Νταϊάνα για τον “ανίκανο” πρίγκιπα Κάρολο: Tα συναισθήματά του “πνίγηκαν” στη γέννα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν κρατούσε το στόμα της κλειστό και δεν δίστασε να μιλήσει για όσα είχε περάσει μέσα στο παλάτι, από τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο. Και τώρα έρχονται στη δημοσιότητα όσα είχε πει για τον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας ότι “το μόνο πράγμα που Πρίγκιπας Κάρολος είχε μάθει από τους γονείς του για την αγάπη, ήταν να κάνει χειραψίες”. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται μια νέα βιογραφία με επίκεντρο τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Στο βιβλίο Prince Philip Revealed, η βετεράνος βασιλικός βιογράφος Ίνγκριντ Σούερντ αναφέρει ότι λόγω της ανατροφής του Καρόλου, “δεν μπορούσε να είναι τρυφερός με τη γυναίκα του”.

prince-philip-revealed

Η Σούερντ αναφέρει όι η Νταϊάνα της είχε μιλήσει για την καθόλου τρυφερή παιδική ηλικία του πρώην συζύγου της δίπλα στους γονείς του, Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπα Φίλιππο.

princess_diana

Tα συναισθήματα που “πνίγηκαν” στη γέννα

Η Νταϊάνα πίστευε ότι η “συναισθηματική συγκράτηση” του Καρόλου οφειλόταν στην παιδική ηλικία που έζησε, αναφέρει η συγγραφέας.

“Η Νταϊάνα πίστευε ότι αν ο Κάρολος είχε μεγαλώσει με κανονικό τρόπο, θα ήταν σε θέση να διαχειριστεί τα συναισθήματά του καλύτερα. Αντ ‘αυτού, τα συναισθήματά του έμοιαζαν να… πνίγηκαν στη γέννα”.