Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020 -2021 στον Παιδικό Σταθμό


Με δύο τμήματα νηπίων (από 2,5 ετών ) θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός Σκιάθου από την ημέρα που θα λειτουργήσουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το προσωπικό που υπηρετεί στον Παιδικό Σταθμό βρίσκεται στη θέση του κανονικά και εκτελεί τα καθήκοντά του από σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, (εγγραφές, ενημέρωση, καθαριότητα, οργάνωση χώρων). Για το προσωπικό είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Η δημοτική αρχή Σκιάθου ενημερώνει ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά. Θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλο το προσωπικό, ενώ υπάρχει φροντίδα για τον εξοπλισμό του χώρου με κατάλληλα μέσα απολύμανσης (απολυμαντικά, ατμοκαθαριστη, αντισηπτικά) και για την  παροχή ιματισμού και μασκών για όλο το προσωπικό του σταθμού. Ακόμα θα γίνει διαχωρισμός των αύλειων δραστηριοτήτων κατά τμήματα και θα παρθεί ειδική μέριμνα για τη σίτιση, ενώ αναμένονται σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, οι «αποδοχές θέσεων» ξεκινούν σήμερα παράλληλα με τη διαδικασία κατάθεσης των αξιών τοποθέτησης (voucher) του προγράμματος ΕΣΠΑ για δωρεάν φιλοξενία νηπίων σχολικού έτους 2020-2021.

Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται έως την Παρασκευή 4η Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Παιδικού Σταθμού από 9:00 έως 13:00.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2427022042 και στο email:paidikosskiathou@gmail.com