Πώς ξέφυγε το 4χρονο κορίτσι μέσα από τα χέρια του πατέρα του

Ώρες ανείπωτης αγωνίας πέρασαν χθες οι γονείς αλλά και άλλοι λουόμενοι σε παραλία του Αντιρρίου όταν είδαν το 4χρονο κοριτσάκι της οικογένειας να παρασύρεται από θαλάσσια ρεύματα στα βαθιά και κανείς να μην μπορεί να φτάσει το φουσκωτό στο οποίο βρισκόταν η μικρούλα. Τελικά σαν από μηχανής θεός ένα φέρι μποτ που κινείτο στη γραμμή Ρίου Αντιρρίου την προσέγγισε με μεγάλη μαεστρία και την διέσωσε.

Ωστόσο έντονα συζητήθηκε πώς ξέφυγε το παιδί από την επιτήρηση των γονιών του, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απίθανο να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί.

Ο πατέρας του παιδιού, έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό και στην θαλάσσια περιοχή έσπευσαν δύο φέρι μποτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά.