ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΔΗΜ.ΤΟ. Δ.Σ. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ


Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου, δηλώνουν, ΚΑΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, την απόλυτη εμπιστοσύνη τους και συμφωνούν πλήρως με:
α) το σύνολο των ενεργειών του Προέδρου Ν. Φεγγερού, σε σχέση με τα γεγνότα των τελευταίων ημερών,
β) το περιεχόμενο των Δελτίων Τύπου που είδαν τη δημοσιότητα στις 20.3.2020 και 23.3.2020 αντίστοιχα.
Αναφέρεται επίσης, ότι σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανόνες του κόμματος, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ, συμπερλαμβανομένων των εγγεγραμμένων απλών μελών, πρώην μελών του ΔΣ, πρώην υποψηφίων για τη θέση του Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ., πρώην υποψηφίων Μελών για το ΔΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ τις ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας.
Η ΔΗΜ.ΤΟ. Νές Δημοκρατίας Σκιάθου κάνει το καλύτερο δυνατό για την αντιμετώπιση των δυσκολιών από την κρίση του ιού COVID-19. Θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με όλους τους Βουλευτές του νομού Μαγνησίας, για οποιαδήποτε αναγκαία παρέμβαση ή ενέργεια, μέσω της οποίας μπορούν να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν το νησί μας, και τους οποίους, σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλει να ευχαριστεί δημόσια, όπως και έπραξε στην περίπτωση της κ. Ζέττας Μακρή.
Για τα παραπάνω θέματα πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως (τηλεφωνική, διαδικτυακή) συνεδρίαση, με τη συμμετοχή και απαρτία του συνόλου των δέκα (10) εκλεγμένων μελών του ΔΣ, κατά την οποία ψήφισαν ως εξής:
ΘΕΤΙΚΑ (ΝΑΙ), εννέα, επί συνόλου δέκα (9/10):
  1. Φεγγερός Νικόλαος Πρόεδρος
  2. Πολύμερος Κωνσταντίνος α’ Αντιπρόεδρος
  3. Παλαντζά Λία β’ Αντιπρόεδρος
  4. Καπαδούκα Νίκη Γραμματέας
  5. Παπανικολάου Μαρία Ταμίας
  6. Ευσταθίου Αλέξανδρος Μέλος
  7. Δαμάσκος Αντώνιος Μέλος
  8. Αλατζάς Παναγιώτης Μέλος
  9. Πασχάλης Δ. Θεόδωρος Μέλος
ΑΡΝΗΤΙΚΑ (ΟΧΙ), ένας, επί συνόλου δέκα (1/10):
  1. Πασχάλης Α. Εμμανουήλ  Μέλος