Νεαρός από Βρετανία, αντί για καραντίνα, βγήκε και έφτυνε αστυνομικούς

Δεκατέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα εξαιτίας ενός επικίνδυνα επιπόλαιου και εριστικού νεαρού, που είχε έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το παράξενο περιστατικό καταγράφηκε στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου στη Βούλα. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει σήμα για νεαρό άτομο που έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων. Όταν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν εκεί, ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τους βρίζει και να τους φτύνει λέγοντας ότι έχει κορονοϊό. Τόνισε μάλιστα ότι είχε έρθει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου συνέχισε την ίδια συμπεριφορά.

Διαπιστώνοντας οι αστυνομικοί ότι πράγματι είχε ταξιδέψει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους, οι οποίοι έθεσαν σε καραντίνα 12 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του αστυνομικού τμήματος, που ήρθαν σε επαφή μαζί του, έως ότου υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ή δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.