Χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε ο Τσίπρας στο OPEN


Χαμηλή ήταν η τηλεθέαση που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Open την ώρα της συνέντευξης του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη το Open είχε στο λεγόμενο δυναμικό κοινό ποσοστό 12,1% και στο σύνολο 10,5%. Με το που ξεκίνησε η συνέντευξη και από τις 19:50 έως τις 21:00, όσο δηλαδή κράτησε η συνέντευξη το ποσοστό έπεσε λίγο. Στο δυναμικό κοινό έκανε 8,8% και στο σύνολο 9,9%.

Και για να γίνουν συγκρίσεις να θυμηθούμε:

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV και την Έλλη Στάη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, είχε ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία και κινήθηκαν στο 14,5% για το σύνολο και στο 11,1% για το δυναμικό κοινό.

Τον περασμένο Μάϊο στον Alpha η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αντώνη Σρόιτερ είχε κάνει 29,3% στο γενικό σύνολο και 26,9% στο δυναμικό κοινό.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Ιούνιο στην ΕΡΤ και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο είχε σημειώσει επίδοση 10,6% στο σύνολο για την ΕΡΤ σε ώρα prime time, και στο δυναμικό κοινό το ποσοστό άγγιξε μετά βίας το 6% κάνοντας 5,9%.

Ένα μήνα μετά τον Ιούλιο του 2019 σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΣΚΑΙ η τηλεθέαση ήταν 38,05% στο γενικό σύνολο φτάνοντας έως 41,7%, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 27,5% φτάνοντας έως και 32,9%.