Κυριάκος Μητσοτάκης: Μου δώσατε ισχυρή εντολή 4ετίας με αυτοδύναμη κυβέρνηση


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς για να πανηγυρίσουν τη νίκη του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

Το κλίμα είναι πανηγυρικό και μέσα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα στελέχη της ΝΔ τα οποία καταχειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις πρώτες του δηλώσεις.

 

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ βγήκε έξω από τα γραφεία και απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΝΔ τους ευχαρίστησε και τους κάλεσε να σταθούν δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας. Θα συνεχίσω με την ίδια σεμνότητα και την ίδια εργατικότητα που με έφερε σήμερα εγώ. Έχω βαθιά πίστη στις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του λαού. Θέλω μια Ελλάδα ισχυρή με αυτοπεποίθηση να διεκδικεί αυτά που της αξίζουν. Μου δώσατε μια μεγάλη και ισχυρή εντολή. Μου δώσατε μεγάλη και ισχυρή εντολή, αυτή σας ζήτησα και αυτή μου δώσατε, ισχυρή εντολή 4ετίας με αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτήν την ισχυρή εντολή θα την αξιοποιήσω και θα την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μια νίκη της Ελλάδας, του κάθε Έλληνα, εντός και εκτός της πατρίδας μας. Μου κάνατε το καλύτερο δώρο γιορτής. Σας ευχαριστώ και πάλι. Να σταθείτε δίπλα μας, να φέρουμε την αποστολή μας στο ακέραιο» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μηστοτάκης.

Πηγή: newsbeast.gr