Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ “ΘΕΣΗ ΤΟΥ”… ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ


Τον τουρισμό στη “θέση του” βάζουν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Σκιάθου και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου, βάζοντας στοπ στην πελαγοδρόμηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, από αρκετούς υποψήφιους όλων των συνδυασμών.

Τα “βαριά πυροβόλα” του τουριστικού προϊόντος της Σκιάθου, ενόψει της προεκλογικής μάχης και των εξαγγελιών (ή υπερβολών), αποφάσισαν να βάλουν τη συζήτηση στις πραγματικές και καθημερινές διαστάσεις της.

Η πρωτοβουλία για δημόσια διαβούλευση από τους δύο συλλόγους, ξεκινά μια πραγματική και ουσιαστική συζήτηση, όχι μόνο μεταξύ των υποψηφίων και των συνδυασμών, αλλά στην πραγματικότητα και από το σύνολο του τουριστικού επιχειρηματικού κόσμου της Σκιάθου, στο σταυροδρόμι μιας τετρατεούς χάραξης τουριστικής και τοπικής οικονομικής πολιτικής.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ,ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

  • ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ? ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ?

 

  • ΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ?

 

  • ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ?

 

  • ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?

 

  • ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ?

 

  • ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ AIRBNB. ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ?

 

  • ΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ?

 

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΘΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ