ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΙΓΝΟΥ


Απόστολος Λιγνός, του Σταύρου και της Αθηνάς.

Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1954 και είμαι παντρεμένος με τη Συκιώτου Δήμητρα με την οποία έχουμε δύο παιδιά.

Μετά από μία οχτάχρονη πορεία ως ναυτικός, επέστρεψα στην πατρίδα μου και δραστηριοποιήθηκα στον τομέα του εμπορίου τροφίμων. Για είκοσι έξι χρόνια που ασχολήθηκα με το εμπόριο τροφίμων απέκτησα πολλές εμπειρίες που αφορούν στη διοίκηση επιχείρησης, στον τουρισμό, στη διαχείριση προσωπικού. Τα χρόνια αυτά έκανα πολλές γνωριμίες με ντόπιους και ξένους επισκέπτες ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας. Με τα χρόνια και τη συστηματική δουλειά απέκτησα τουριστική συνείδηση και προσπαθούσα πάντα να γίνομαι καλύτερος.

Από το 2006 μέχρι σήμερα διατηρώ τουριστικό κατάλυμα και ένα καφέ στο κέντρο της Σκιάθου.

Έλαβα μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2010 με τον Νικόλαο Πλωμαρίτη και το 2014 με τον Ιωάννη Πατσά. Το όνειρό μου είναι να δω το νησί μου υπόδειγμα καθαριότητας , άψογης λειτουργίας με εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί και την ευθύνη δεν φέρνουν μόνο οι εκάστοτε δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους αλλά και όλοι εμείς.

Για το λόγο αυτό και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κατεβώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικόλαου Πλωμαρίτη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μπορώ , έχω τη θέληση, τη δύναμη και τον χρόνο να προσφέρω και ότι μαζί με τους συνεργάτες μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα κάνουμε τη διαφορά στον μικρό παράδεισο που ονομάζεται ΣΚΙΑΘΟΣ ,για να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με εκτίμηση

Απόστολος Λιγνός