ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ


Ονομάζομαι Παύλος Τασιόπουλος, του Χρυσοστόμου και της Σωτηρίας και γεννήθηκα το 1958. Το 1981 η τύχη με έφερε στη Σκιάθο, όπου γνώρισα τη γυναίκα μου Αικατερίνη Ναούμ, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Ξεκίνησα ως εργαζόμενος (πολίτης) στη ΜΟΜΑ, στη θέση του εργοδηγού, όπου και απέκτησα εμπειρία σε τεχνικά έργα. Έκτοτε, συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Με τα κοινά της Σκιάθου ασχολήθηκα για πρώτη φορά το 1998, οπότε και εκλέχτηκα, στην πρώτη μου παρουσία. Το 2002 συμμετείχα και πάλι στα κοινά, και οι Σκιαθίτες εκτιμώντας την προσπάθεια και το έργο μου, με κατέταξαν πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο, γεγονός που με τίμησε και μου έδωσε μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω με περισσότερη ένταση, να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Έτσι, το 2006 για άλλη μια φορά, οι Σκιαθίτες αξιολογώντας θετικά το έργο και την προσφορά μου στο νησί και στο Δήμο, με τίμησαν και πάλι κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση, κάτι που επαναλήφθηκε και το 2014.

Λόγω της εμπειρίας και των γνώσεών μου σε τεχνικά έργα, αξιοποιήθηκα από δύο Δημάρχους και συνέβαλα στη συγκρότηση, στελέχωση και εξοπλισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, η οποία έτσι, μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις για την ανάπτυξη του νησιού, με τη υλοποίηση τεχνικών έργων και υποδομών, χωρίς κανένα εξωτερικό κόστος.
Από το 2005 ως το 2010, εκτελώντας χρέη Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ, με Δήμαρχο τον Νίκο Πλωμαρίτη συμμετείχα σε έργα, όπως, η αναβάθμιση του ΕΕΛ Ξανέμου (Βιολογικός) και της Αγ. Ελένης, και επεκτάσεις του δικτύου αποχέτευσης και των αντλιοστασίων. Διανοίξεις αγροτικών δρόμων (πχ, Αγ. Καλή – Μυροβίλι – Πετράλωνο, Καλύβια – Μ. Γιαλός – Ξάνεμο κ.α.), επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού, δεκάδες τσιμεντοστρώσεις αστικών και αγροτικών δρόμων (πχ, Αγ. Παρασκευή – Πλατανιάς, Ζωοδόχου Πηγής – Αγ. Στέφανος κ.α.) και σημαντικές ασφαλτοστρώσεις (πχ, περιφερειακή οδός – Κουκουναριές, Πλαγιά – Κάστρο, Μ. Ευαγγελιστρίας – Πρ. Ηλίας κ.α. που έδωσε τη δυνατότητα ανάπτυξης συγκοινωνιακού δικτύου προς το Μοναστήρι μας). Και τέλος, στάθηκα πάντοτε αρωγός σε κάθε έργο αναβάθμισης της ζωής, της λειτουργίας και της καθημερινότητας των Σκιαθιτών.

Σε αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα που γνωρίζω καλά, κι έμαθα από μέσα της να παλεύω, θέλω τώρα πλάι στον Νίκο Πλωμαρίτη και στην ομάδα «Σκιάθος Ενωμένη», που μετά την ενίσχυσή της με στελέχη όλων των παρατάξεων, είναι πλέον πιο ισχυρή, πιο πλήρης και πιο ικανή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου.

Αγαπητοί Συνδημότες, δώστε και πάλι μου τη δύναμη με την ψήφο σας, να συμμετέχω σε έργα και υποδομές, που έχει ανάγκη η Σκιάθος και σας εγγυώμαι προσωπικά, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για το καλό του τόπου.

Με εκτίμηση

Παύλος Τασιόπουλος