ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το Ελεγκτικό Συνέδριο, το τρίτο πιο ισχυρό δικαστικό σώμα στην Ελλάδα, έδωσε την εντολή στο κλιμάκιο της Μαγνησίας να ξεκινήσει άμεσα οικονομικό έλεγχο στο Λιμενικό Ταμείο Σκιαθου για τα έσοδα και τα οικονομικά στοιχεία του 2015 , 2016 και 2017.
Ο έλεγχος διατάχθηκε ύστερα από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Φώτη Κοφινά η οποία κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως βάσιμη και αξιόπιστη.
Υπεύθυνοι για τα Οικονομικά του Λιμενικού Ταμείου είναι ο Πρόεδρος Δημήτρης Πρεβεζάνος ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Κωστόπουλος και ο οικονομικός σύμβουλος και προσωπικός φίλος του δημάρχου Παναγιώτης Βαλασσόπουλος οι οποίοι αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στοιχεία.
Να θυμίσουμε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ήταν αυτό που τον Ιανουάριο που πέρασε έκρινε ως ενόχους τον πρώην δήμαρχο Νίκο Πλωμαρίτη, τον Δημήτρη Τρακοσα και τον Κώστα Χρυσομαλλη για το έλλειμα των 5,5 εκατομυρίων ευρώ άπο τα ταμεία του Δήμου Σκιαθου για το 2007 , και παρόλο ότι ο καταλογισμος των χρημάτων παραγράφηκε λόγω δεκαετειας η υπόθεση ακόμα εξελίσσεται στα ποινικά δικαστήρια.
Μήπως ζήσουμε ένα νέο οικονομικό θρίλερ;
Μένει να το δούμε…
ΧΤ