Iolkos Christmas Cup 2018: (Photo)


 

Ο Όμιλός μας συμμετείχε με τρεις αθλητές του στον διασυλλογικό αγώνα Iolkos Christmas Cup 2018 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες Nova Sailing.

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τριήμερο του αγώνα ήταν πολύ απαιτητικές, με ανέμους να φτάνουν την πρώτη μέρα έως και τα 23 μίλια, βόρειων – βορειοδυτικών διευθύνσεων, ενώ τη δεύτερη μέρα κυμαίνονταν μεταξύ 12-17 μιλίων. Την Τρίτη και τελευταία μέρα του αγώνα οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή καμίας ιστιοδρομίας παρά τις προσπάθειες της επιτροπής αγώνων, αφού η διεύθυνση και η ένταση του ανέμου μεταβάλλονταν συνεχώς. Στην κατηγορία των optimist δόθηκε εκκίνηση, πλην όμως η κούρσα ακυρώθηκε λίγο πριν τον τερματισμό, λόγω μεγάλης αλλαγής της διεύθυνσης του ανέμου.

Οι μικροί μας ιστιοπλόοι, Καλογιάννης Χρήστος, Πασχάλη Ζωή και Τσιότρα Κωνσταντίνα, ανταπεξήλθαν υπέρ του δέοντος, τερματίζοντας στις μισές ιστιοδρομίες. Ήταν ένας δύσκολος πρώτος αγώνας, που μας γέμισε εμπειρίες, που μόνο θετικά μπορούν να αξιοποιηθούν για τη συνέχεια!

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου ευχαριστεί τον ΝΟΒΑ για την πολύ ζεστή φιλοξενία και την δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετάσχουμε σε μία εξαιρετική διοργάνωση.

Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας και την προπονήτριά τους, για τον ενθουσιασμό και την διάθεση που έδειξαν σε αυτόν τον πρώτο αγώνα, αλλά φυσικά και τους γονείς των παιδιών, διότι χωρίς την δική τους υποστήριξη δεν θα είχαμε αυτές τις συμμετοχές. Συγχαρητήρια σε όλους!

Καλή Ιστιοπλοϊκή Χρονιά!