Δήλωση Χρήστου Μπουκώρου για τις εθνικές εκλογές.


Οι χθεσινές εκλογές χάρισαν στη Νέα Δημοκρατία μία ιστορικών διαστάσεων νίκη. Ο πρωθυπουργόςΚυριάκος Μητσοτάκης έλαβε ισχυρότατη εντολή από τον ελληνικό λαό να οδηγήσει τη χώρα σε δρόμο σταθερότητας και ανάπτυξης.

Υπάρχει πλέον η στέρεη βάση για ένα λαμπρό οικοδόμημα, το οποίο θα ολοκληρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση του Ιουνίου.

Το εκλογικό σώμα έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και στην παράταξή μας. Όλες οι μεγάλες αλλαγές στη χώρα απαιτούν τη συναίνεση του ελληνικού λαού, η οποία από τις χθεσινές κάλπες δόθηκε απλόχερα. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι μας θα φανούμε αντάξιοι αυτής της μεγάλης εμπιστοσύνης.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά έδωσα μια δύσκολη εκλογική μάχη και με τη στήριξη των συμπολιτών μου και μόνο πετύχαμε τον στόχο της επανεκλογής. Η εκλογική μου επίδοση είναι σχεδόν ίδια με εκείνη των εκλογών του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι η σχέση μου με τους πολίτες είναι ισχυρή, στέρεη, ειλικρινής και κυρίως δεν επηρεάζεται από περιστασιακές πολιτικές συνθήκες.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στους 15.000 πολίτες, με τους οποίους πορεύτηκα μαζί σε αυτή την απαιτητική πολιτική μάχη. Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα τους.