Σκιάθος: Σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο. Την σκέπασε για να μη κρυώνει και καθόταν δίπλα της


Τραγωδία στη Σκιάθο με ηλικιωμένο ζευγάρι Αγγλων, που έκανε διακοπές. Ο άντρας ηλικίας 83 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας, παρέσυρε τη σύζυγό του ηλικίας 80 ετών και πέρασε από πάνω της με το αυτοκίνητό του δίχως να αντιληφθεί ότι βρισκόταν μπροστά του, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία. Οταν συνειδητοποίησε το δυστύχημα, υπέστη σοκ. Της έριξε μία κουβέρτα για να μη κρυώνει και καθόταν δίπλα της στα χαμένα.
Το απίστευτο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 10:00, όταν ο ηλικιωμένος ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι με το ΙΧ του. Αντιλαμβανόμενη η σύζυγός του ότι θα οδηγούσε, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσε να τον αποτρέψει να πάρει το αυτοκίνητο. Το ίδιο και ο γαμπρός του.

Ωστόσο, ο 83χρονος ήταν αμετάπειστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός του πλησίασε τον ηλικιωμένο από την πλευρά του οδηγού και του φώναζε να σταματήσει. Η σύζυγος του από την πλευρά της μπήκε μπροστά από το ΙΧ ακουμπώντας επάνω στο αυτοκίνητο τα χέρια της. Ακολούθησαν στιγμές αρχαίας τραγωδίας με τον θάνατο να καραδοκεί.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, ο ηλικιωμένος έβαλε μπροστά, ενώ τσακωνόταν με τον γαμπρό του. Η άτυχη γυναίκα φοβήθηκε, έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω και γλίστρησε. Ο 83χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν πεσμένη μπροστά του. Πέρασε πάνω από τη σύζυγό του με το ΙΧ και στη συνέχεια έπεσε σε πρασιές.

Αμεσα κλήθηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου για βοήθεια. Ομως, οι διαστώστες του πληρώματος που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ηταν μελανιασμένη και χτυπημένη στο κεφάλι και τον αυχένα. Δεν πρόλαβαν να δώσουν καμία βοήθεια στην άτυχη ηλικιωμένη. Στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού σήμανε συναγερμός. Αμεσα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Αντίκρισαν τον ηλικιωμένο σε πολύ κακή κατάσταση. Δεν είχε καταλάβει πλήρως τι είχε συμβεί. Αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα έκλαιγε και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 80χρονη ήταν κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας. Ωστόσο, επισκεπτόταν συχνά το νησί του Παπαδιαμάντη και διέμενε σε εξοχική κατοικία που είχε αγοράσει με τον σύζυγό της πριν από χρόνια. Είχε πάντοτε μία πολύ καλή σχέση με τον 83χρονο, όπως ανέφεραν οικείοι τους, χωρίς εντάσεις.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχημάτισε δικογραφία κατά του συζύγου της για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο ηλικιωμένος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου για κατάθεση.