Οι «ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ» της ΣΚΙΑΘΟΥ: του Νικολαου Πλωματίτη.


Αγαπημένοι μου Σκιαθιτες και φίλοι , χρόνια πολλά και ευλογημένα . Καλές γιορτές .
Για άλλη μια φορά στη ζωή μας καλούμαστε να βιώσουμε τις μεγάλες και άγιες αυτές ημέρες .
Για άλλη μια φορά καλούμαστε , να βάλουμε στην άκρη , έστω και για λίγο χρονικό διάστημα , διεκδικήσεις και να ασχοληθούμε με τα πνευματικά μας ζητήματα και τις οικογένειες μας .
Αλλά όμως , αγαπημένοι μου φίλοι , θα πρέπει να συμβιώσουμε και με τους «καλικάντζαρους» που κάθε τέτοια εποχή ( και προεκλογική) προσπαθούν με τα «πριόνια τους» να γκρεμίσουν , να ταράξουν και να σπείρουν τον διχασμό στην κοινωνία μας .
Είδα , αγαπητοί μου αναγνώστες , τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας και έμεινα άναυδος …..
Είδα ότι άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές με ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΟΛΙΟΣ να παραποιούν γραφόμενα μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν το κοινό που απευθύνονται .
Μίλησαν για έλλειμμα ,  χωρίς να διευκρινίσουν ότι πρόκειται για διαχειριστικό ταμειακό έλλειμμα , αλλά εκούσια και μεθοδευμένα το διαχειρίζονται κατα το δοκούν για προσωπικό τους όφελος ώστε να φαίνεται χρηματικό  , κλεμμένο  .( π. χ : αυτά που μου είχαν καταλογίσει  είναι το δάνειο του δήμου που ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το ΙΚΑ (για να έχει ασφαλιστική ενημερότητα ο Δήμος) αλλά δεν τηρήθηκαν οι ημερομηνίες των ενταλμάτων)
Το καλό φίλοι μου σε αυτό τον κόσμο  είναι ότι τα μόνα που δεν κρύβονται για πάντα είναι ο ήλιος , το φεγγάρι και η …. αλήθεια .
Και ένα άλλο καλό είναι ότι οι «καλικάτζαροι» πάντα καταλήγουν – τοποθετούνται στα … τάρταρα .
Σας δηλώνω εδώ , σε αυτό το ποστάρισμα , ότι αν αποδειχθεί ότι εγώ ο Νίκος Πλωμαριτης έχω δόλιος καταχραστεί έστω και 1 € από το ταμείο του δήμου , θα εξαφανιστώ από τη ΣΚΙΑΘΟ .
Όπως αποφάνθηκε και ο δήμαρχος Σκιαθου , Δημήτριος Πρεβεζάνος , όλες οι διεκδικήσεις από τον δήμο για το θέμα αυτό έχουν γίνει και το πλέον αρμόδιο όργανο είναι το γραφείο του επιτρόπου .
Όσο για τους πολιτικούς καλικάντζαρους , θα τους πληρώσει η κοινωνία της Σκιάθου και η δικαστική οδός , όπως και το 2010 .
Και πάλι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ