ELIVI SKIATHOS: Παραμυθένιες γεύσεις με άρωμα Άπω Ανατολής


Το ELIVI SKIATHOS δεν αποτελεί μόνο ωδή στη φύση της Σκιάθου και στο ελληνικό καλοκαίρι. Συνδυάζει επιτυχημένα το ελληνικό φυσικό κάλλος με τα αρώματα του κόσμου και υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων από την Άπω Ανατολή. 

Το ειδυλλιακό σκηνικό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος το ELIVI SKIATHOS απογειώνεται μέσα από την έμπνευση των δημιουργών του να το συνδέσουν με παραμυθένιες ιστορίες από την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, με το θρυλικό μύθο για έναν ψαρά και τηνπεριπέτειά του με έναν άγγελο εξ’ουρανού στο μακρινό όρος Φούτζι.

Το εστιατόριο Hagoromo που εμπνέεται από την ιστορία αυτή, περιβάλλεται από ένα πευκόφυτο τοπίο, στο οποίο θα απολαύσετε μοναδικό ηλιοβασίλεμα, δοκιμάζοντας πιάτα gourmet αισθητικής, που διηγούνται ιστορίες από τον ουρανό αλλά και τη θάλασσα της Άπω Ανατολής. 

Ασιατικές πρώτες ύλες όπως το καυτερό wasabiσυνδυάζονται αρμονικά με απλά ελληνικά υλικά όπως το λαβράκι και ο τόνος Αλοννήσου, ενώ πιάτα sushi με μαύρο μπακαλιάρο, σολομό ή στήθος πάπιαςετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών από την εξειδικευμένη Shushi Chefπροσφέροντας έτσι την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Οι εξωτερικοί χώροι του εστιατορίου προσφέρουν απέραντη θέα στη θάλασσα και στα βουνά της Θεσσαλίας, μέσα σε ένα περιβάλλον με χαμηλό και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαύρα και λευκά ξύλινα πάνελ, μικρές λιμνούλες με νούφαρα και διακοσμητικά στοιχεία από bamboo

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες (και σε όσους δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο), ενώ μπορεί κανείς να απολαύσει το δείπνο του κάνοντας τηλεφωνική κράτηση. Η πιο κατάλληλη ώρα για μια αξέχαστη εμπειρία στο Hagoromo είναι μετά τις 20.00, όπου ο ήλιος δίνει πλέον τη σκυτάλη στο νυχτερινό καλοκαιρινό ουρανό.  

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 24274 40900 ή στο 6977411791 (Guest relations).

Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: 20:00-24:00 (Κάθε Τετάρτη κλειστά)

Περισσότερα στο: https://www.elivihotels.com