Εμπειρίες που αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος της Σκιάθου στην καρδιά του Elivi


Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερο εναλλακτικές διακοπές και εμπειρίες που τους βοηθούν να γνωρίσουν σε βάθος έναν προορισμό, και να εξερευνήσουν τις λιγότερο δημοφιλείς πλευρές του. Η χαλάρωση και η γαλήνη, οι ιδιωτικές στιγμές, καθώςκαι οι δραστηριότητες με βιώσιμο πρόσημο, είναι πλέον ζητούμενο για ένα μεγάλο μερίδιο ταξιδιωτών.

Το ELIVI SKIATHOS έχει τεθεί από την αρχή της λειτουργίας του στην εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου επισκέπτη και στην ανάδειξη της Σκιάθου, ενός προορισμού απαράμιλλης ομορφιάς, με ποικιλία αξιοθέατων και φυσικό περιβάλλον υψηλής αξίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και για φέτος, το ELIVI έχεισχεδιάσει διαφορετικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία και προτίμηση. Οι επισκέπτες θα ζήσουν συναρπαστικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δραστηριότητεςόπως οργανωμένη πεζοπορία σε 15 διαφορετικά μονοπάτια του νησιού, μαθήματα ιππασίας και βόλτες με άλογα, μέχρι ποδηλασία, διασκεδαστικά water sports, εκδρομές jeep safari και ημερήσιες κρουαζιέρεςστις Σποράδες.

Επιπλέον, βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας του ELIVIείναι και η ευεξία των επισκεπτών. Έτσι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι επισκέπτες απολαμβάνουν δραστηριότητες όπως συνεδρίες yoga σε εσωτερικούς χώρους και σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια με θέα τη θάλασσα, αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες spa και massage στο πολυτελές Elivi Spa.

Μάλιστα, συνδυάζοντας τους άξονες της ευεξίας και της αειφόρας ανάπτυξης, το ξενοδοχείο εντάχθηκε πρόσφατα στο δίκτυο των bike friendly hotels που σε συνεργασία με τα «Μονοπάτια της Ελλάδας» θα προσφέρει στην Σκιάθο έναν συνδυασμό αυτών των δύο πρωτοβουλιών για τον βιώσιμο τουρισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού.

Τα δίκτυα ποδηλασίας αλλά και πεζοπορίας που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου πεζοπορικού και ποδηλατικού κοινού αντίστοιχα, σχεδιάζει η ομάδα της Paths of Greece, με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου. Τα μονοπάτια που έχουν σχεδιαστεί έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, και αναδεικνύουν πλήρως το φυσικό κάλλος του νησιού μέσα απόδιαδρομές σε τοπικούς οικισμούς, παραδεισένιες παραλίες, το πυκνό δάσος, αλλά και λίμνες και βραχώδεις κορυφές, ενώ παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους πεζοπόρους να γνωριστούν με τους ντόπιους και να συναντήσουν σημαντικά πολιτιστικά αξιοθέατα του νησιού.

Οι επισκέπτες που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να επικοινωνήσουν στο +30 24274 40 900 για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνουν την κράτησή τους για τις εμπειρίες που επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το ELIVI SKIATHOSκαι τις εμπειρίες και δραστηριότητες που προσφέρει θα βρείτε στο: https://www.elivihotels.com/el/experiences/