ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ : ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ 2021


Η παράταξη μας Σκιαθος Ενωμένη -Βήμα στο μέλλον  έχοντας πάντα ως σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε απόφασης της τις ανάγκες των δημοτών του νησιού μας αποφάσισε φέτος να προτείνει  μείωση 50% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2021 .
Μετά από το Πράσινο Φως που πήρε η πρότασή μας από την Οικονομική Υπηρεσία, όπως απαιτείται από τον Νόμο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουμε ότι η πρότασή μας θα συζητηθεί αύριο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σας θυμίζουμε ότι η προσπάθεια μείωσης των τελών ξεκίνησε από την παράταξή μας πέρυσι βλέποντας ότι τα τέλη που καλούνται να καταβάλουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις του νησιού μας είναι πολύ υψηλά. Η προσπάθεια πέρυσι , αν και είχε πάλι την θετική εισήγηση της Οικ. Υπηρεσίας, δεν στηρίχθηκε από τον κ. Θ.Π.Τζούμα που στη συνέχεια προσπάθησε , όπως συνηθίζει, να παρουσιάσει ως «βούλησή» του.
Επίσης θετική εισήγηση έχουμε από την Οικονομική Υπηρεσία και για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων σε ποσοστό 50%, όπως και στα τέλη κοινόχρηστων χωρών στις παραλίες των όμορων επιχειρήσεων που θα προτείνουμε.