Το L.A. travel λέει πάμε Σκιάθο


Το τουριστικό γραφείο L.A. travel με έδρα σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο νησί της Σκιάθου εδώ και 9 χρόνια με βασικόtargetgroupτις ηλικίες 18 έως 35 ετών. Το πρακτορείο μας προσφέρει οργανωμένα πακέτα διακοπών για Σκιάθο με αναχωρήσεις λεωφορείων από 10 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος μεταξύ των οποίων είναι τόσο η Αθήνα όσο και η Λάρισα και η Θεσσαλονίκη, πόλεις στις οποίες βρίσκονται τα γραφεία μας.

Για τη φετινή σεζόν η οποία είναι ιδιαίτερη λόγω του φαινομένου covid-19 αποφασίσαμε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στον προορισμό της Σκιάθου καθώς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερους Έλληνες που θέλουν να ταξιδέψουν στη Σκιάθο. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το 3μερο του Αγ. Πνεύματος ήμασταν το μοναδικό πρακτορείο που πραγματοποίησε εκδρομή και μάλιστα με γκρουπ 40 ατόμων.

Από 10 Ιουνίου θα ξεκινήσουμε οργανωμένες καμπάνιες διαφήμισηςτων πακέτων διακοπών μας για τη Σκιάθο τόσο στη googleόσο και στα socialmedia( facebook, Instagram ) καθώς η εταιρεία μας διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα κάτι το οποίο εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό εάν επισκεφθεί κάποιος τις σελίδες μας στα socialmediaαλλά και την ιστοσελίδα μας www.latravel.gr

Επίσης, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για τη Σκιάθο, που λειτουργεί ως ένας οδηγός για το νησί με πληροφορίες τόσο για τα συνεργαζόμενα καταλύματα όσο και γενικές πληροφορίες για το νησί ( παραλίες, αξιοθέατα, κλπ ). Η ιστοσελίδα είναι www.gotoskiathos.comη οποίααξίζει να αναφέρουμε ότι είναι μεταφρασμένη και στα αγγλικά καθώς μακροπρόθεσμο στόχο έχουμε τα πακέτα διακοπών μας να τα απευθύνουμε και σε ξένους τουρίστες οι οποίοι θέλουν να κλείσουν μεμονωμένα τις διακοπές τους στη Σκιάθο.

Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μαςκαθώς βασικό σκοπό έχουμε να προσελκύσουμε Έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν φέτος τη Σκιάθο αλλά με λογικές τιμές και φυσικά με υπηρεσίες που ακολουθούνκαι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί και τα οποία θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικά για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας.

Η πρόσκλησή μας είναι ανοιχτήκαι πιο συγκεκριμένα απευθύνεται :
– στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων ή ξενοδοχείωνοι οποίοι μπορούν να μας στείλουν φωτογραφίες και τιμές στο e-mailμας info@latravel.gr
( απευθυνόμαστε μόνο σε όσους πραγματικά θέλουν να δουλέψουν με Έλληνες και φυσικά οι τιμές τους είναι προσαρμοσμένες στην Ελληνική αγορά)
– στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις στους Έλληνες τουρίστες που θα επισκεφθούν το νησί με το πρακτορείο μας καθώς και να μας βοηθήσουν οικονομικά στις διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχουμε
– στους φορείς που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση της Σκιάθου στην Ελληνική αγορά
και σε όποιον άλλον πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει μια ιδιωτική πρωτοβουλία ενός τουριστικού γραφείου το οποίο έχει αναπτύξει μια αρκετά μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια στη Σκιάθο, ένα νησί το οποίο αγαπάμε και το έχουμε αποδείξει.