Ρατσισμός στη Ναόμι: Της “έριξαν” πόρτα σε ξενοδοχείο της Γαλλίας

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Paris Match, η Ναόμι Κάμπελ προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη υποστήριξε πως ένα ξενοδοχείο στη Νότια Γαλλία το οποίο επισκέφθηκε με μια φίλη της, τους απαγόρευσε την είσοδο παρότι είχαν προσκλήσεις για μια εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκεί λόγω του χρώματός της.

«Βρέθηκα πρόσφατα σε μια πόλη της νότιας Γαλλίας στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκεκλημένη για να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν θα κατονομάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι οι πορτιέρηδες του ξενοδοχείου τούς είπαν ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αλλά την ίδια στιγμή επέτρεπαν σε άλλους καλεσμένους την είσοδο. Η Κάμπελ χαρακτήρισε «αποκρουστικό» το περιστατικό και είπε ότι τέτοια περιστατικά την εμπνέουν «να συνεχίσει να εκφράζεται και να κάνει τον εαυτό της να ακούγεται».

Στη συνέχεια μάλιστα, δήλωσε πως χαίρεται πολύ να βοηθάει τη νέα γενιά μοντέλων και να τα συμβουλεύει να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους στερεί την αυτοπεποίθησή τους.
«Τους λέω να μην επιτρέπουν ποτέ σε κανέναν να υποτιμά την αξία τους. Πρέπει να είστε δυνατές και γενναίες σε αυτόν τον χώρο και να περιστοιχίζεστε από την οικογένειά σας και από έναν καλό ατζέντη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε σχετικά με την πολυπολιτισμικότητα στην βιομηχανία της μόδας η 49χρονη Κάμπελ απάντησε ότι «προσπαθεί πάντα να παραμένει αισιόδοξη» και θεωρεί πως η κατάσταση θα βελτιωθεί ως προς αυτό.