Η Ματίνα Ζάρα στη Σκιάθο για το τριήμερο 25ης Μαρτίου.


Η ταλαντούχα Ματίνα Ζάρα βρέθηκε στην όμορφη Σκιάθο για  λίγες ημέρες κοντά στην οικογένεια της και τους φίλους της.Σε μια έξοδο  με την οικογένειά της στο παλιό λιμάνι Σκιάθου βρέθηκε και με τον Χρήστο Τσιότρα και τα είπαν όλα για το νέο της τραγούδι << LIES >> … και ακόμα περισσότερα θα έχουν την ευκαιρία να τα πούνε την Τρίτη 26 Μαρτίου στο τοπικό ραδιόφωνο Avanti radio 983

Η Matina Zara παρουσιάζει το νέο της single, «Lies», που κυκλοφορεί από την Panik Records και με όχημα τη μουσική στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία με τα «Kiss And Tell» και «Lose It All», κυκλοφορεί ένα ρυθμικό τραγούδι που έγραψε η ίδια, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το ταλέντο της στη σύνθεση.

Μετά τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη κι ενώ συνεχίζει τα επιτυχημένα live με την μπάντα της, η Matina Zara με ατού την κιθάρα της και τη μελωδική φωνή της, τραγουδά για όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας και τις παροτρύνει να μη φοβούνται να μιλήσουν.

Το ζήτημα της έμφυλης βίας τίθεται και μέσα από το music video του «Lies», που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, η εντυπωσιακή τραγουδοποιός αντιμετωπίζει τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της και σπάει τη σιωπή της, τονίζοντας «μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την αξία σου…»

Η Matina Zara μεγάλωσε στον Καναδά και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι.

Το ταλέντο και η θέλησή της να κυνηγήσει το όνειρό της την οδήγησαν σε ηλικία μόλις 14 ετών να συνθέσει το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε ένα χρόνο να κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Τρία τραγούδια του άλμπουμ κατέκτησαν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά και της έδωσαν την ευκαιρία να αναγνωριστεί με τη δική της μπάντα, παίζοντας live σε μαγαζιά, σχολεία, συναυλίες και σε φεστιβάλ της χώρας.

Η μεγάλη της λατρεία για την Ελλάδα την έκανε να επιστρέψει μόνιμα με την οικογένειά της λίγα χρόνια αργότερα. Στην ηλικία των 18 με φόντο την Σκιάθο, εμπνεύστηκε μεταξύ άλλων και το «Kiss And Tell».