ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΚΙΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου, Νικόλαος Ι. Πασχάλης, πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό,  καθώς και με την Αντιπεριφεριάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Με αφορμή την εκδήλωση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος <<Θεσσαλία: ΕΣΠΑ 2014-2020 και 2021-2027>>, που πραγματοποιήθηκε στην Σκιάθο, προεδρεύοντος του ιδίου του κ. Περιφερειάρχη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Ι. Πασχάλης τόνισε το μέγεθος της ευκαιρίας που παρουσιάζεται για τον τόπο μας, αφού δημιουργείται ένα πεδίο χρηματοδότησης που πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρον!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου, Νικόλαος Ι. Πασχάλης, υπογράμμισε ότι η Σκιάθος θα απορροφήσει το κομμάτι που της αναλογεί ως ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος στην Θεσσαλία.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Νικόλαος Ι. Πασχάλης, πραγματοποίησε ακόμα δυο άκρως παραγωγικές συναντήσεις, με τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, καθώς και με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση.