ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ!( Του Δημήτρη Διολέττα)


Τι να γράψω, τίποτε δεν ειναι αρκετό για σενα!
Η καλοσύνη σου, η αγάπη σου και η συνεχής προσφορά σου γι΄αυτόν τον τόπο ήταν μοναδικές! Οι πλακες σου, τα αστεία σου, η μεγαλοψυχεία σου και αυτά μοναδικά!
Μετά απο 41 χρόνια στενής οικογενειακής φιλίας, ήσουν σαν δεύτερος πατέρας μου. Έφυγες και τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.
Έφυγες για την Κυρα Παναγιά πιο νωρίς φέτος και θα μας λείψεις αφάνταστα.
Η Σκιάθος και η Ελλάδα δεν θα είναι ίδιες χωρίς εσένα! Οι Κουκουναριές δεν θα είναι ίδιες χωρις εσένα, που τόσα χρόνια ήταν η ζωή και η αγάπη σου.
Εφέτος δεν θα βγούμε με το σκι στην παραλία κυρ’ Ανδρέα. Θα αρχίσουν όμως να βγαίνουν τα εγγόνια σου και αυτο θα είναι φόρος τιμής για το σπουδαίο μεγάλο άνδρα που ήταν ο παππούς τους.
Σ’ αγαπάμε και θα είσαι πάντα στις καρδιές και στην θύμησή μας, γιατι ήσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του νησιού μας!
Η Σκιάθος και η Ελλάδα σ’ αγαπάει και σε χαιρετάει μαζί με μας, να αναπαυθείς εκεί που θα πας.
Θα βρείς τον πατέρα μου και θα κάνετε παρέα όπως κάνατε στις Κουκουναριές τόσα χρόνια. Μας έφυγε κι αυτος και ακομα δεν εχουμε καταλάβει τι έγινε. Δυο τοσο σημαντικές απώλειες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Καλό ταξίδι κυρ΄Ανδρέα! Ανάπαυση να έχει η ψυχή σου! Θα μας λείψεις αφάνταστα. Μένουμε πισω να σε σκεφτόμαστε, να σε αγαπάμε και να προσευχόμαστε για σένα!
​​​​​​​​​
Ο παντοτινός σου φίλος
Δημήτρης !