TO ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ELIVI SKIATHOS ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ


Με αισιοδοξία υποδέχεται τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το πολυτελές beachfront resort ELIVI SKIATHOS, που θα καλωσορίσει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021, όντας πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

 

Το παραθαλάσσιο θέρετρο 5* που βρίσκεται στη φημισμένη περιοχή των «Κουκουναριών» Σκιάθου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά. Τα τρία συγκροτήματα Elivi Xenia Hotel, Elivi Grace Suites και Elivi Nest Villas & Suites υπόσχονται ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και  πολυτέλεια, συνθέτοντας μια ανατρεπτική εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας.

 

Το ELIVI SKIATHOS προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του και σε εξωτερικούς επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε τέσσερις αμμώδεις παραλίες μοναδικής ομορφιάς (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα), όλες οργανωμένες με μπαρ και ευχάριστη μουσική, πάντα με σεβασμό στον επισκέπτη. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του το καθιστά πλήρως εναρμονισμένο με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, ενώ οι δύο ευρύχωρες πισίνες του συμπληρώνουν αρμονικά το τοπίο και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για όλες τις ώρες της ημέρας σε μικρούς και μεγάλους.

 

Η ποικιλία γαστρονομικών επιλογών στα τέσσερα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου που θεωρούνται από τα καλύτερα στο νησί, απογειώνει την εμπειρία των πελατών. Φιλοξενούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εξωτερικοί επισκέπτες, θα γευθούν πλούσιες παραδοσιακές και γκουρμέ γεύσεις με αγνά υλικά από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και την Άπω Ανατολή, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο έμπειρος Executive Chef, Μάνθος Ματθαίου.

 

Οι επισκέπτες του ELIVI SKIATHOS θα ζήσουν συναρπαστικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δραστηριότητες που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου, από οργανωμένη πεζοπορία σε 15 διαφορετικά μονοπάτια του νησιού, μαθήματα ιππασίας και βόλτες με άλογα, μέχρι ποδηλασία, διασκεδαστικά water sports, εκδρομές jeep safari και ημερήσιες κρουαζιέρες στις Σποράδες.

 

Όσοι επιθυμούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το εκλεπτυσμένο Elivi Spa, και να δοκιμάσουν θεραπείες περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, ενώ οι λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης θα απολαύσουν μαθήματα yoga και πιλάτες σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια με θέα τη θάλασσα, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις και μπάσκετ.

 

Το ELIVI SKIATHOS καταφέρνει να συνδυάσει αποτελεσματικά το μεγαλείο με την απλότητα, όντας ανά πάσα στιγμή δίπλα στον ταξιδιώτη, καλύπτοντας όλες του τις ανάγκες και σχεδιάζοντας κάθε στιγμή της διαμονής του με προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Όσοι ανυπομονούν να οργανώσουν την πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση και να απολαύσουν στιγμές πολυτελούς χαλάρωσης, μπορούν να επωφεληθούν τις προνομιακές τιμές για την περίοδο του Ιουνίου, να γευθούν δωρεάν ένα Elivi special menu στο εστιατόριο Grace και να απολαύσουν μία θεραπεία SPA σε ειδική τιμή.