Αλόννησος: Ύμνος από τo Family Traveller για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό


Μετά από μία συναρπαστική αντίστροφη μέτρηση με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, τα Επτάνησα και τις Κυκλάδες, στην κορυφή της πολυσυζητημένης λίστας αναδεικνύεται η Αλόννησος. Σύμφωνα με το έγκριτο Μέσο, η Αλόννησος δεν είναι ένα συνηθισμένο νησί. Διαθέτει άθικτο φυσικό περιβάλλον στο οποίο ξεχωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαλάσσια πάρκα. Η Αλόννησος είναι ιδανικός προορισμός για όσες οικογένειες αναζητούν την απόδραση, τα κρυστάλλινα νερά και τις μαγευτικές παραλίες.

Αλόννησος: Ύμνος από τo Family Traveller για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό - εικόνα 2

Η νέα κορυφαία διεθνής διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μία πολύ δυναμική πορεία με αφιερώματα και εγκωμιαστικές αναφορές για την Αλόννησο που έχει ήδη προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Αλοννήσου συνεχίζει να ενημερώνει και να φιλοξενεί δημοσιογράφους με τη φροντίδα και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κυρίας Μαρίας Αγάλλου.

“Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό”, δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ Πέτρος Βαφίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ