Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την μετακίνηση των μαθητών


Ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες από την Προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου Αλ. Παπαδιαμάντης κα Ελένη Μπαρμπουδάκη οι διαδικασίες έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η μετακίνηση των 7 μαθητών να γίνεται με μέσο μεταφοράς (van).

Ήδη τα σχετικά έγγραφα έχουν φτάσει στο αρμόδιο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων κας Δωροθέας Κολυνδρίνη για να κινήσει τις διαδικασίες και να δρομολογηθεί ένα σύγχρονο και ασφαλές μέσο μεταφοράς. Από την πρώτη στιγμή η κα Κολυνδρίνη έδωσε το πράσινο φως για το ξεκίνημα των διαδικασιών ενώ είναι σίγουρο πως θα σταθεί αρωγός στην εκπλήρωση του στόχου.

Σήμερα η κα Ελένη Μπαρμπουδάκη Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κατέθεσε στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα τον φάκελο με τις διευθύνσεις κατοικιών των μαθητών έτσι ώστε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Τσανάκας να συμπληρώσει το τεχνικό δελτίο του δρομολογίου που θα ακολουθήσει το μέσο μετακίνησης των μικρών παιδιών.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί θα είναι η πρώτη φορά από την σύσταση του Ειδικού Σχολείου Σκιάθου Αλ. Παπαδιαμάντης που οι μετακινήσεις των παιδιών θα γίνονται με Van.  Συνθήκη πολύ σημαντική για την καθημερινότητα των μαθητών καθώς θα διευκολύνει τις οικογένειές τους

newspaper