Αντετοκούνμπο: Ο εκνευρισμός, η κουτουλιά και η τιμωρία του – Πόσα χρήματα θα χάσει [εικόνες]


Τον εκνευρισμό του από ένα μαρκάρισμα του αντιπάλου του Βάγκνερ στο ματς τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς έκανε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χάσει την ψυχραιμία του και να ζητήσει το λόγο από τον αντίπαλό του, “φιλοδωρώντας” τον με μια κουτουλιά που του στοίχισε όχι μόνο τιμωρία από το ΝΒΑ, αλλά και πολλά σχόλια για την κακή συμπεριφορά του.

Αντετοκούνμπο: Ο εκνευρισμός, η κουτουλιά και η τιμωρία του - Πόσα χρήματα θα χάσει [εικόνες]

Οι διαιτητές που είδαν το περιστατικό έσπευσαν για να επιπλήξουν αλλά και για να ανακοινώσουν στον άσο του μπάσκετ ότι θα τιμωρηθεί. Το NBA τιμωρεί αυστηρά αυτού του είδους τη βίαιη συμπεριφορά, με αποκλεισμό από έναν έως πέντε αγώνες, ωστόσο ο Greek Freak έπεσε στα “μαλακά” και θα χάσει μόνο το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις. Έτσι, οι Μιλγουόκι Μπακς θα τον έχουν κανονικά σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου των πλέι οφ, απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ.

Αντετοκούνμπο

Η συγγνώμη του Γιάννη

Μόλις ηρέμησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον αντίπαλό του και από την ομάδα του για την συμπεριφορά του. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που αποβλήθηκε στην καριέρα του ο φόργουορντ των Μπακς, που δέχεται συνεχώς πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, κάτι που τον κάνει να χάνει την ψυχραιμία του.

Αντετοκούνμπο

“Ηταν απαράδεκτη ενέργεια από μέρους μου. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο δεν θα το είχα κάνει”, είπε ο Ελληνας φόργουορντ, που εκτός της τιμωρία τους, θα χάσει και 178.225 δολάρια για την πράξη του.

Αντετοκούνμπο