Έκκληση για συνεργασία για να μην χαθεί η σεζόν απευθύνει ο δήμαρχος Σκιάθου


Ο Δήμος Σκιάθου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παραγωγικούς φορείς με τον δήμαρχο να απευθύνει έκκληση για συνεργασία όλων, μετά την σκληρή κριτική που του έχει ασκήσει ο κ. Ευσταθίου. Σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις για το έλλειμμα συνεργασίας έγιναν οι εξής δηλώσεις:

“Αναγνωρίζοντας την κυρίαρχη σημασία του τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού,  από κοινού γίνονται συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, με σκοπό την προβολή της Σκιάθου ως τουριστικό προϊόν και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να μην «χαθεί» ολόκληρη η σαιζόν.Οι περιστάσεις μας καλούν όλους ενωμένους να δουλέψουμε για το καλό του νησιού μας ειδικά σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία. ” δήλωσε ο Αλέξανδρος Ευστάθιου Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων”

“Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς, μεταξύ αυτών η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου.  Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Σκιάθου ο Δήμος συμπράττει με την Marketing Greece για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του νησιού. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στον αγώνα αυτό, για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης όπου δεν περισσεύει κανείς”, δήλωσε ο Θοδωρής Τζούμας Δήμαρχος Σκιάθου.

 

ethessalia.gr