Δραματική έκκληση από Έλεν Πομπέο: Μείνετε σπίτι – Αρχίζουν να πεθαίνουν γιατροί και νοσηλευτές


Δραματική έκκληση στους θαυμαστές της να παραμείνουν σπίτι έκανε για ακόμα μια φορά η Έλεν Πομπέο, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 50χρονη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Grey’s Anatomy» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να χάνουν τη μάχη με τον φονικό ιό.

«Είχα πολλά, πάρα πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα από γιατρούς και φίλους μου νοσοκόμους, ακόμα και από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo όπου μου ζήτησαν να βοηθήσω και να σας ζητήσω να παραμείνετε σπίτι. Σας παρακαλούμε. Οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όσοι εργάζονται στα νοσοκομείο, βρίσκονται στο τέλος τους και τώρα αρχίζουν να πεθαίνουν. Δεν κάνουμε αρκετά. Παρακαλώ όλοι να μείνετε στο σπίτι. Αν γνωρίζετε κάποιον που δεν το παίρνει σοβαρά όλο αυτό και δεν μένει σπίτι, παρακαλώ μιλήστε και σε αυτούς. Σας παρακαλούμε. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Είναι όλα αυτά που μας ζητούν να κάνουμε. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Ευχαριστώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων.