Ισχυρούς ανέμους και χαλάζι φέρνει ο “Αντίνοος” – Που χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας


Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και αρχικά στο Ιόνιο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και που από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, από το βράδυ στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και αργότερα στις Σποράδες και την κεντρική και βόρεια Εύβοια. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.