ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μοσχαδώ Τσολοβίκου – Κανταράκη


Αγαπητοί μου συνδημότες,

αισθάνομαι την ανάγκη να σας ξανά συστηθώ αν και όλοι νομίζω με γνωρίζετε, είμαι η Μοσχαδώ Κανταράκη και για τους περισσότερους Λίτσα Τσολοβίκου.

Γεννήθηκα στη Σκιάθο και διαμένω μόνιμα εδώ. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο και το εξατάξιο Γυμνάσιο Σκιάθου. Είμαι παντρεμένη με τον επίσης Σκιαθίτη Γεώργιο Κανταράκη πρώην Αεροσταθμάρχη στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου με τον οποίον αποκτήσαμε δύο παιδιά τη Διαλεχτή και το Γιάννη Κανταράκη.

Το 1976 διορίστηκα στο Δήμο Σκιάθου ως Διοικητική Υπάλληλος όπου υπηρέτησα για 32 συναπτά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια της θητείας μου διετέλεσα 10 χρόνια Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών και 7 χρόνια Διευθύντρια όλων των υπηρεσιών του Δήμου.
Τολμώ να πω πως για μένα το Δημαρχείο ήταν το δεύτερο σπίτι μου και οι συνάδελφοί μου, τόσο οι διοικητικοί όσο και αυτοί του εργατοτεχνικού προσωπικού η δεύτερη οικογένειά μου.

Στη διάρκεια της θητείας μου η συνεργασία μου με τους εκάστοτε Δημάρχους και με όλους τους συναδέλφους μου υπήρξε άριστη. Μετά τη συνταξιοδότηση μου και για το διάστημα των ετών 2011-2014 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Νικολάου Πλωμαρίτη, ο οποίος και με τίμησε με τη θέση της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου.
Η αγάπη μου για το νησί που έζησα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είναι αναμφισβήτητη και μαζί με τα πολλά προβλήματα που απασχολούν αυτό τον τόπο ήταν οι βασικοί λόγοι που θέλησα να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά.

Συντάχθηκα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” και με υποψήφιο και επιτυχημένο Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη.
Μαζί θα προσπαθήσουμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματα διαβίωσης που ταλανίζουν αυτή την εποχή τη μία και μοναδική Σκιάθο μας.
Συντάχθηκα χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη με το συνδυασμό του κ. Πλωμαρίτη με τον οποίον έχω συνεργαστεί πάνω από 12 χρόνια. Τον γνωρίζω πολύ καλά και ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο.

Αυτό που θαυμάζω σ αυτόν είναι η μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο και τους κατοίκους της. Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος αλλά και απ τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων εργάστηκε με μεγάλη αυταπάρνηση, γιατί αυτό ξέρει πολύ καλά να κάνει, για την πρόοδο της Σκιάθου.
Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα παρόν σε όλα τα κοινωνικά γεγονότα του νησιού μας και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα και τρέχει πάντα να συμπαρασταθεί σε όλους.
Γνωρίζει όλο το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή, ξέρει που πονάει και πως πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Είναι ένας άνθρωπος πάντα, δραστήριος, ακούραστος, και αποφασιστικός και γι αυτό και είναι αποτελεσματικός.
Έχει υλοποιήσει περισσότερα από 63 έργα , ρεκόρ για τα χρόνια της θητείας του. Με τη συνεργασία όλως των συνοδοιπόρων του συνδυασμού μας ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” των παλαιών που διαθέτουν την σχετική εμπειρία αλλά και των νέων που διαθέτουν τα νιάτα την ορμή της νέες ιδέες αλλά και τη θέληση θα προχωρήσουμε μπροστά για την πρόοδο του τόπου μας για τη Σκιάθο που μας αξίζει.

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26 Μάιου δηλώνω παρούσα και σας υπόσχομαι εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτω για την πρόοδο της Σκιάθου και το κοινό καλό των κατοίκων της.

Με εκτίμηση

Μοσχαδώ Τσολοβίκου – Κανταράκη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει