ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Αικατερίνης Αναστασίας Νικολάου


Ονομάζομαι Αικατερίνη Αναστασία Νικολάου του Γιακουμή και της Γιαννούλας Χατζή.
Είμαι 27 ετών και κατάγομαι από την Σκιάθο.

Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες με κατεύθυνση στη Δημόσια Διοίκηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συμμετείχα στο Harvard Model United Nations στη Βοστώνη με την Διεθνή Αμνηστία για τα δικαιώματα της γυναίκας. Επίσης, κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα Master in Business Administration στο Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης.
Έχω εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωμάτιων, σε τουριστικό γραφείο και γραφείο τέλεσης γάμων (Dixie Bird &Anastasia’s Weddings), σε ξενοδοχειακή μονάδα (Skiathos Palace). Τα τελευταία χρονιά εργάζομαι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Gin Fish) καθώς επισης είμαι υπεύθυνη στα τουριστικά καταλύματα της οικογένειας μου.
Το μικρόβιο της πολιτικής εμφανίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία και με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά μέσω των σπουδών μου. Υπήρξα πρόεδρος της σχολής μου καθώς και πρόεδρος φοιτητικής παράταξης Δαπ-Νδφκ με επιτυχία. Ακόμη υπήρξα σύμβουλος στην εκλογική διαδικασία του υποψήφιου δήμαρχου Ευάγγελου Μπαλατσού στο δήμο Φάρσαλων, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η αγάπη για τον τόπο μου σε συνδυασμό με την αγάπη για την πολιτική με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη και τον συνδυασμό του «Σκιάθος Ενωμένη – Βήμα στο Μέλλον». Με απόλυτη προσήλωση στις ιδέες, στα οράματα και στους στόχους μας και με όρεξη για σκληρή δουλειά ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που αρμόζει στο νησί μας.

Με εκτίμηση,

Αικατερίνη Αναστασία Νικολάου

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο