ΚΑΙ ΤΩΡΑ… AVANTI DEBATE


Ας κάνουμε κάτι νέο…

Τέσσερις πια οι υποψήφιοι για το Δήμο Σκιάθο (αλφαβητικα…), Διολέττας Παναγιώτης, Καρπέτας Βάιος, Πλωμαρίτης Νικόλαος, Τζούμας Θεόδωρος και κάπου εδώ ο Avanti 98,3 τους φέρνει όλους μαζί, τον έναν δίπλα στον άλλον, στα ραδιόφωνά σας και στο ηχείο ή στην οθόνη του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή σας, αφού θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου, και από συνεργαζόμενα blogs και FB-pages.

Μετά από επαφή και με τους τέσσερις (με την ίδια αλφαβητική σειρά) “κλείδωσε” λοιπόν η πρώτη στη Σκιάθο ραδιοφωνική και ιντερνετική “μάχη”, το πρώτο Debate ανάμεσα στους διεκδικητές του Δήμου Σκιάθου.

Η αρχική σκέψη, ήταν να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται, αλλά ο συντονισμός όλων, μας οδηγεί στην επόμενη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα ώς την Μ. Τετάρτη.

Η ακριβής ώρα διεξαγωγής δεν έχει ακόμα οριστεί, αλλά σίγουρα, δεν θα είναι πρωινή ούτε βραδυνή.

Όλες αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι πια εύκολο να τακτοποιηθούν, αφού υπάρχει το πιο βασικό, που είναι η συμμετοχή όλων.

Να τονιστεί, ότι η πρωτοβουλία του Avanti, βρήκε απολύτως σύμφωνους ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους, μάλιστα, χωρίς δεύτερη σκέψη ή κόμπιασμα, πράγμα που δείχνει, αρχικά τουλάχιστον, τη θέληση, την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά τους, μπροστά σε αυτό που διεκδικούν.

Στις επόμενες ημέρες, μένει να αποτυπωθεί και μέσα από μία (ή και περισσότερες) κοινή συνάντηση με τους ίδιους ή με τα επιτελεία τους, στο στούντιο του Avanti, το πλαίσιο των κανόνων, ερωτήσεων, χρόνου ομιλίας και ένα σωρό άλλες “λεπτομέρειες”.

Μάλλον ένα καλό βήμα, προς μια άλλη προσέγγιση, μια νέα πολιτική αλλά και μια ενημερωτική επιτυχία, από τον Avanti 98,3…

ΛΒ