ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΗ… ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Συνεχίζεται η πραγματικά περίεργη συμπεριφορά των πρωτοκλασάτων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης του κ Πρεβεζάνου με καταγγελίες για τα λάθη τους στο FB.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ Γιαννίτσης έκανε καταγγελία και απεργία κατά του δημάρχου και του άλλου αντιδήμαρχου επειδή δεν δουλεύει σωστά το τμήμα διοίκησης και οικονομικών του δήμου… και τους κατηγόρησε ότι φταίνε εκεινοι επειδή δεν υπάρχουν εργαλεία και υλικά για να δουλέυει το τμήμα καθαριότητας…
Τον τελευταίο καιρό πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος αντιδήμαρχος τα βάζει με τη διοίκηση του δημου και προσπαθεί να αναδείξει καινούργιο υποψήφιο δήμαρχο για τις εκλογές του Μαΐου, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως ο κ Πρεβεζάνος σκέφτεσαι σοβαρά να ξανακατέβει ο ίδιος.
Χτες βράδυ λοιπόν ξαναχτύπησε μέσα σε λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κανονιστικών κ Απόστολος Πασχάλης με νέα καταγγελία προς τους επιχειρηματίες που κάνουν άγρα πελατών και καταλαμβάνουν παράνομα δημοτικούς χώρους.
Ο κ Πασχάλης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB κατηγορεί τους επιχειρηματίες ότι κάνουν 3μηνη ΑΡΠΑΧΤΗ στο νησί μας, κάνοντας άγρα πελατών, το λεγόμενο ”ΚΑΜΑΚΙ΄΄, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό, παράνομο και υποβαθμίζει το σύνολο, ενώ τονίζει ότι υπάρχουν κυρώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όπως προβλέπει και η Νομοθεσία μέχρι και φυλάκιση 6 μηνών.
Παραθέτει μάλιστα στην ανάρτηση του όλη τη Νομοθεσία και τις ποινές τονίζοντας ότι δεν εφαρμόζονται.

Ουσιαστικά δηλαδή καταγγέλλει τον ίδιο τον δήμαρχο και όλη τη δημοτική αρχή ότι δεν εφαρμόζει τους νόμους μέσω της δημοτικής αστυνομίας!

Αυτό που μάλλον ξεχνάει (ή θέλει να ξεχάσουμε εμείς…) ο κ Πασχάλης και άλλοι… είναι ότι ο ίδιος παραμένει μέρος της διοίκησης του Δήμου, μέλος της συμπολίτευσης, στενός συνεργάτης του Δημάρχου κ Πρεβεζάνου με πολλές αρμοδιότητες και έχει όπως και οι υπόλοιποι που διοικούν την ευθύνη να εφαρμοστούν οι νόμοι, οι κανονιστικές, οι κανόνες και οι ποινές που προβλέπονται.

Η διοίκηση του Δήμου έχει νομοθετική εξουσία με τις κανονιστικές που φτιάχνει, έχει εκτελεστική εξουσία για την εφαρμογή τους στο νησί και ελεγκτική εξουσία μέσω της δημοτικής αστυνομίας που πρέπει να διατηρεί την τάξη και να επιβλέπει.

Αντί λοιπόν ο κ Πασχάλης να κάνει κριτική με αναρτήσεις στο FB για την κατάσταση που επικρατεί για την οποία ευθύνεται ο ίδιος και οι συνάδελφοι του στη διοίκηση του δήμου, ας αφήσει να του κάνουμε εμείς κριτική για όλα αυτά που έχουν γίνει και δεν έχουν γίνει…

Ποιον καλεί ακριβώς να εφαρμόσει τους νόμους ο κ Απόστολος Πασχάλης και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της συμπολίτευσης;

Τον εαυτό τους καλούν;

Ας στείλει ο ίδιος λοιπόν την Δημοτική Αστυνομία τώρα! Χωρίς να το φωνάζει στο FB και να λύσει το πρόβλημα χωρίς εντυπωσιασμούς και ανακοινώσεις και καταγγελίες και ενημερώσεις!!!

Και γιατί όλοι αυτοί οι σύμβουλοι της συμπολίτευση που καταγγέλλουν σήμερα όλα αυτά τα λάθη και την απραξία της δημοτικής αρχής, δεν έκαναν τίποτα τέσσερα χρόνια κι επιτέλουςγιατί δεν παραιτείστε έστω και τώρα από την συμπολίτευση;;;

Ειδικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Κανονιστικών ο κ Πασχάλης είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να βγαίνει δημόσια και να καταγγέλλει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονιστικές!

Γιατί δεν τις εφαρμόσατε; Γιατί δεν τις ενισχύσατε, γιατί δεν τις αλλάξατε;

Μήπως επειδή κι εσείς και κάποιοι ακόμη, βλέπετε πλέον τις εκλογές κοντά… προσπαθείτε να διασωθείτε;;;

Μόνο που να σας θυμίσουμε ότι με την κρίση που υπάρχει … τελείωσε το κουτόχορτο…

ΧΤ