Περιφέρεια Θεσσαλιας, Δήμος Σκιάθου, Σύλλογοι, «Όλοι Μαζί Σκιάθος Καθαρή»


Για άλλη μία χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η δράση «Όλοι Μαζί για μία Σκιάθο Καθαρή».
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου. Όπως κάθε χρόνο, εκτός από τους συλλόγους και τους απλούς πολίτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση, το παρόν δίνουν ο Δήμος Σκιάθου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο Νίκος Πλωμαρίτης, αυτή τη φορά από τη θέση του εντεταλμένου Αντιπεριφερειάρχη Β. Σποράδων, και όχι του υποψηφίου Δημάρχου, μιλώντας αποκλειστικά στο Skiathos-view και στον Χρήστο Τσιότρα, είπε πως, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για άλλη μια χρονιά, στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση.
Τόνισε βέβαια, ότι ελπίζει και στο μέλλον τέτοιες δράσεις να συνεχιστούν και να ενταθεί η συμμετοχή των συλλόγων και των πολιτών, και πως και από τη θέση του Δημάρχου, θα είναι πάντοτε αρωγός σε πρωτοβουλίες, όχι μόνο των συλλόγων, αλλά και οποιουδήποτε φορέα ή πολίτη, προκειμένου το καλό του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και τελικά της κοινωνίας.
Άλλωστε, όπως σημείωσε κλείνοντας, αυτή είναι μια δράση που πρωτοξεκίνησε την περίοδο 2010-2014 όταν ο ιδιος ήταν πάλι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ήταν ο Δημήτρης Διολέττας.
ΧΤ