ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣΟΥΡΟ


Με μια λιτή ανακοίνωση και έναν σύντομο απολογισμό, έκλεισε την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ Χρήστος Μασούρος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Τσιότρα, είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δυστυχώς, πρέπει να αποσυρθώ, διότι δεν σας κρύβω, ότι δίπλα στον κ. Πλωμαρίτη με τον οποίο είμαστε συνεργάτες, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους, που είχαμε συνεργαστεί την τετραετία 2010-2014, φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη Σκιάθο.

Και συνέχισε:

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου σε Αθήνα και Βόλο, δεν μου αφήνουν χρονικά περιθώρια, ώστε να είμαι χρήσιμος στα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου.

Έτσι, πήρα τον κ Πλωμαρίτη στο τηλέφωνο και του ζήτησα να με χρησιμοποιήσει όπως νομίζει, σαν τεχνικό σύμβουλο, σε έργα ή όπου αλλού μπορώ να προσφέρω.

Αυτό είναι και τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θα είμαι πάντα δίπλα τους, όπως ήμουν πάντα, απλά αυτή τη στιγμή ο βασικός μου περιορισμός, είναι πώς θα μοιράσω το χρόνο μου, και δεν θέλω να είμαι ασυνεπής.»

Ο ίδιος στη συνέχεια διέψευσε οποιεσδήποτε φήμες για σκιές στις μεταξύ τους σχέσεις, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης:

Μίλησα με τον κ Πλωμαρίτη, και του είπα: άφησέ με να είμαι δίπλα σου ως τεχνικός σύμβουλος, ως αγωνιστής στην υλοποίηση των έργων, όπου θες και όποτε θες.

Τέλος, κλείνοντας έκανε μια σύντομη αναδρομή στην προσφορά του, τόσο την προσωπική, όσο και συνολικά του συνδυασμού του κ Πλωμαρίτη με τον οποίο συμμετείχε και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του συνδυασμού ως τις εκλογές και στο πλευρό του Δήμου μετά, ώστε να γίνει το νησί μας καλύτερο._

ΧΤ